Als één (zuig)kracht achter ons Belgisch team...

Vrijdag 3 juni 2016 —  

De stofzuigers van Miele bekennen kleur tijdens het grote voetbalfeest in Frankrijk. Uiteraard supporteren ze in stoer zwart, knalgeel en felrood en laat er geen twijfel over bestaan: we hebben met verduiveld straffe supporters te maken...

Eerst en vooral tref je ze aan in alle soorten en maten. Samen staan we sterk, toch? Het toestel met extra accessoires lost elk reinigingsprobleem op. De zuiger met HEPA-filter garandeert de ultieme hygiëne in huis en is ideaal voor personen met een allergie. Het model met elektroborstel klaart de moeilijkste klus op stevige vloerbedekkingen, terwijl het toestel met turboborstel en geurfilter ideaal is voor huisdierbezitters. En Miele heeft zelfs een stofzuiger met speciale Silence-motor voor huishoudelijke support in alle stilte.

 

Al deze toestellen draaien bovendien mee op het allerhoogste niveau. Sinds 2003 kwamen de stofzuigers van Miele al meer dan 60 keer als nummer 1 uit vergelijkende tests wereldwijd. Niet verwonderlijk, want hun perfecte filterwerking en bijzondere behuizing zorgt ervoor dat geen stofje kan ontsnappen. Je krijgt dan ook enkel met zuivere uitblaaslucht te maken.

 

En ten slotte hebben ze véél méér energie dan de doorsnee stofzuiger. Door een speciaal vlies kunnen de stofzuigerzakken van Miele bijzonder veel fijn stof opnemen dat vervolgens gelijkmatig verdeeld wordt.

 

Wedden dat we de kleuren van de kampioenen van dit EK al kennen?