Batibouw 2017:

Miele innoveert met greeploze perfectie en technologische hoogstandjes

Dinsdag 13 december 2016 — Al sinds 1899 staat Miele met het motto ‘Immer besser’ of ‘Altijd beter’ voor uitmuntende kwaliteit en exclusief design. Anno 2017 presenteert het familiebedrijf tijdens Batibouw een aantal smaakmakende innovaties voor iedereen die houdt van heerlijk koken met als partner de meest betrouwbare én superhandige toestellen!

ArtLine van Miele: perfectie door pure eenvoud

Kenmerkend voor de gloednieuwe ArtLine-inbouwtoestellen is dat ze volledig greeploos zijn. Een absolute meerwaarde in moderne huizen waar de keuken vaak naadloos overloopt in de woonkamer. De toestellen geven een ultramoderne uitstraling aan de keuken dankzij de strak aansluitende fronten met geïntegreerde M Touch bedieningsdisplays. Dankzij de Touch2Open-technologie openen de deuren zichzelf met één druk op de knop.

Alle toestellen zijn verkrijgbaar in koel grafietgrijs, en exclusief obsidiaanzwart. 

De aanbevolen verkoopprijs voor een ArtLine oven met pyrolyse en MTouch bediening start vanaf 2.099 euro.

 

TwoInOne-inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

Een efficiënte dampkap, die uw keuken een minimalistische  look geeft en die op het eerste zicht zelfs onzichtbaar is, daar slaagt Miele met de TwoInOne perfect in. De dampkap is volledig geïntegreerd in het 80 cm brede inductiekookoppervlak en wordt geflankeerd door twee variabele PowerFlex zones. Je ziet enkel het rooster, alle technische componenten zitten discreet verborgen in de kast onder de kookplaat. En dankzij Con@ctivity 2.0 past de dampkap tijdens het koken automatisch het luchtvermogen aan. Ideaal dus voor een open keuken waar “smart” design een hoofdrol speelt!

De TwoInOne zal verkrijgbaar zijn in een versie met kader in roestvrij staal en één zonder kader.Beschikbaar vanaf juni 2017. 

Aanbevolen verkoopprijs: 2999 euro.

 

SmartLine, modulaire elegantie

SmartLine is de naam van een gloednieuw gamma combisets. Je stelt zelf je favoriete kooktoestellen samen: een combinatie van inductie, gas en grill of van wok en tepanyaki? Je kan eindeloos combineren en dankzij de geïntegreerde dampkap heb je geen last van geurtjes in de keuken! SmartLine van Miele, dat betekent ultramodern én ultracompact design voor de perfecte toepassing in elke moderne keuken.

De aanbevolen verkoopprijs voor een SmartLine inductie kookvlak met PowerFlex zone start vanaf 1.199 euro.

Active, basisovens tegen aantrekkelijke prijs

Tenslotte stelt Miele ook enkele nieuwe ovens voor: een geslaagde combinatie van het allerbeste van de ContourLine- en PureLine-ontwerpen met een ovenruimte van maar liefst 76 liter en met 5 bereidingsniveau's. En dit alles tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. 

De aanbevolen verkoopprijs voor een Active oven  start vanaf 599 euro.

Naast de voorstellingen van al deze nieuwe producten kan u op Batibouw bij Miele trouwens ook terecht voor enkele boeiende live demonstraties: u ondervindt zelf hoe heerlijk gemakkelijk koken is met behulp van het TwoInOne-inductiekookvlak, het kookvlak met TempControl, de DGM combi-stoomoven met microgolf of de vacuümlade om uw bereidingen vacuüm te trekken. 

ArtLine Miele
ArtLine Miele
ArtLine Miele
TwoInOne-inductiekookplaat Miele
TwoInOne-inductiekookplaat Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
SmartLine Miele
Active oven Miele