De EcoFlex vaatwassers van Miele: sneller, zuiniger en flexibeler

Maandag 19 juni 2017 — Wist u dat meer dan de helft van de Belgische bevolking zijn afwas nog met de hand doet? Een studie uitgevoerd door Miele toont inderdaad aan dat slechts 48% van alle Belgen een vaatwasser in huis heeft.

Ook zin om de stap te zetten of uw oud toestel te vervangen. Met de Miele EcoFlex vaatwassers belooft de bekende fabrikant van huishoudapparaten een tot voor kort ongekende combinatie van energiezuinigheid, superieure schoonmaakprestaties en gebruiksgemak.

 

Een perfecte vaat in slechts 58 minuten

Het nieuwe QuickPowerWash-programma wast en droogt de vaat in slechts 58 minuten, zonder in te boeten op schoonmaakprestaties, dankzij de UltraTabs Multi. Deze door Miele ontwikkelde tabletten zijn binnen 2 tot 3 minuten volledig opgelost en garanderen zo een optimaal was- en droogresultaat.

Laagste stroomverbruik op de markt dankzij EcoTech-warmteregelaar

De EcoTech-unit recupereert de warmte van het warme afwaswater en gebruikt het om het verse koude water al gedeeltelijk op te warmen. Het resultaat? Een kortere verwarmingstijd en een energielabel van A+++!

Alles stevig op zijn plaats

De gepatenteerde Miele 3D-besteklade kan in hoogte, breedte én diepte worden versteld zodat de meest uiteenlopende types keukengerei een perfect plaatsje vinden, van lange dunne items als koksmessen tot bijvoorbeeld een scheplepel. De onderste korf van de EcoFlex-vaatwassers bevat nieuwe, in hoogte verstelbare FlexCare-glazenhouders, verstevigd met een geribbeld oppervlak, zodat kopjes stevig blijven staan op de glazenhouders. De glazen zelf? Die staan dankzij de nieuwe siliconen bekleding veilig vast!

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 1299 euro.

Miele EcoFlex
Miele EcoFlex
Miele EcoFlex
Miele EcoFlex