Een diepvriezer die je nooit meer moet ontdooien? Zonder twijfel een Miele!

Vrijdag 21 april 2017 — Uit een recente studie van Test Aankoop bij meer dan 28000 Europeanen, waaronder 7000 Belgen blijkt dat consumenten Miele beschouwen als het betrouwbaarste merk op de markt. Trouw aan haar kwaliteitsmotto “immer besser” – een vondst uit de prille beginjaren – besteedt het Duitse familiebedrijf ook vandaag veel aandacht aan het voortdurend verbeteren van zowel de functionaliteit als het gebruiksgemak van haar toestellen. 

En dat geldt niet alleen voor de bekende wasautomaten en keukentoestellen, ook de Miele diepvriezers beantwoorden aan de strengste Miele kwaliteitseisen. Zo wordt de elektronica, van groot belang voor het goed functioneren van een koeltoestel/diepvriezer, in de eigen Miele elektronica-afdeling in Duitsland ontwikkeld. Heeft Miele een compressor geselecteerd die garant staat voor een feilloze werking gedurende jaren. En ondergaan de  diepvriezers tenslotte uitvoerige testen in de Miele testlabo's.

Maar ook gebruiksgemak speelt een grote rol bij het optimaal invriezen van producten. Zo zorgt het No-Frost systeem ervoor dat er zich in de ruimte geen ijs meer kan afzetten op de lades of producten, omdat koele, droge lucht gelijkmatig wordt verdeeld met de circulatiekoeling. Het resultaat? Gedaan met het vervelende ontdooikarwei! En dankzij het ruimteconcept VarioRoom kan u ook in een handomdraai precies zoveel ruimte maken als nodig. Plaats de uitneembare glazen draagplateaus en transparante lades waar u maar wil en bepaal zo zelf heel gemakkelijk de indeling van uw diepvriezer.

Droomt u ook van perfect gekoelde Magnum ijsjes in een premium Miele diepvriezer? De hele zomer lang verwent Miele haar Belgische klanten met gratis Magnum ijsjes bij aankoop van een vrijstaande diepvriezer of koel/vries combinatie. En maken Magnum-fans kans om een Miele diepvriezer te winnen bij aankoop van hun favoriete ijs. En nu maar duimen voor een warme zomer!

Aanbevolen verkoopprijs: €849,00.

 

Miele
Miele