Helen Willems volgt Geert Herpol op als Algemeen Directeur Miele België/Luxemburg

Dinsdag 2 juni 2015 — Helen Willems is de nieuwe Algemeen Directeur Miele België/Luxemburg. Zij volgt Geert Herpol op. Helen heeft toegepaste economie gestudeerd en heeft haar haar hele carrière voor Beiersdorf (Nivea) gewerkt. Daar heeft ze een heel brede marketing, sales en general management ervaring opgedaan in België en Frankrijk.

Noël Smets, Regional Managing Director Miele North West Europe licht toe: “Miele is bijzonder blij dat Helen aanvaard heeft onze Belux vestigingen te leiden. Helen beschikt over een bijzonder geschikt profiel om Miele nog verder uit te bouwen in België en Luxemburg en onze organisatie een sterk leadership en de optimale coaching te geven.”

Helen Willems is licentiate in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA/Antwerpen), heeft een diploma Toegepaste Marketing aan het Institut d’Administration des Entreprises (IAE) aan de Universiteit van Aix-en-Provence en volgde een opleiding aan de Georgetown University in Washington. In 1988 start ze als Product Manager bij Beiersdorf België waar ze in 1992 wordt benoemd tot Marketing Manager.  In 1999 wordt ze lid van het directiecomité, in 2006 Sales Manager en in 2008 Country Manager België. In 2011 wordt ze tenslotte General Manager voor de regio France-Belux. Haar ruime ervaring bij Beiersdorf op het vlak van verkoop en marketing maken van Helen de uitgelezen persoon om de verantwoordelijkheid van Miele Belux op zich te nemen. 

Helen Willems over haar nieuwe functie bij Miele: “Ik ben bijzonder verheugd aan de slag te kunnen bij Miele. Ik voel dat dit familiebedrijf zeer nauw aansluit bij mijn persoonlijke professionele doelstellingen en ik kijk er dan ook naar uit al mijn ervaring in te zetten om dit  fantastische bedrijf nog verder te laten groeien in omzet en klantentevredenheid. Ik start met een grote ambitie om het beste te halen uit deze nieuwe uitdaging.”