Miele Eurocucina 2016

Vrijdag 1 april 2016 —  

Beste journalist(e),

Hierbij bezorgen wij je graag het persbericht rond de nieuwigheden die Miele tijdens Eurocucina 2016 zal voorstellen.  Plan jij een bezoekje aan Eurocucina? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op de Miele-stand. Op 14 en 15 april geeft Karen Willekens je graag meer uitleg bij de nieuwigheden, de andere dagen zal één van de internationale Miele medewerkers je verder helpen.

Je kan ons natuurlijk steeds bellen of mailen voor verdere informatie! 

Alvast een fijn weekend!

Ann Ramaekers

 

MIELE zweert bij creaties die kwaliteit en praktisch vernuft weten te koppelen aan modern design. Trouw aan zijn devies Immer Besser stelt de Duitse topfabrikant tijdens Eurocucina 2016 een aantal fel gesmaakte nieuwigheden voor.

‘ArtLine’, een ultra-strak greeploos design

Design is veel meer dan een mooie vormgeving alleen. Goed design staat in de eerste plaats synoniem met voortreffelijke kwaliteit wat betreft materiaalkeuze en uitvoering, functionaliteit, bediening, ergonomie en veiligheid. Met ‘ArtLine’, de nieuwe designlijn voor de strakke keuken, geeft Miele het begrip “volledig geïntegreerde” toestellen een totaal nieuwe dimensie. Ovens, combi/stoomovens, bordenwarmers, vacuümlade,… uit de generatie 6000 stralen ongecompliceerdheid en eenvoud uit. Subtiel en indrukwekkend tegelijkertijd. In obsidiaan zwart of trendy grafietgrijs. Volledig greeploos en ultra-strak. Voorzien van een technisch hoogstaand Touch2open mechanisme. Kortom, met ArtLine tovert Miele haar vernuftige en technisch hoogstaande inbouwtoestellen om tot stijlvolle blikvangers in de strakke keuken.

In België verkrijgbaar vanaf september 2016.

 

Een perfecte vaat in … 58 minuten!

Het nieuwe gamma vaatwassers G6000 EcoFlex tekent voor topdesign in combinatie met onovertroffen gebruikscomfort én energie-efficiëntie. Dankzij het Quick Power Wash programma heeft deze vaatwasser slechts 58 minuten nodig voor één wascyclus. Hoe Miele erin slaagt om optimaal resultaat en top A-energielabel te combineren? Enerzijds ontwikkelde het merk de Ultra Tabs Multi, tabletten die binnen 2 tot 3 minuten volledig opgelost zijn en zo een optimaal was- en droogresultaat garanderen ook tijdens het Quick Power Wash programma. Anderzijds fabriceerde Miele een speciale Eco tech unit die de warmte van het warme afwaswater recupereert en gebruikt om het verse koude water al gedeeltelijk op te warmen. Het resultaat? Een kortere verwarmingstijd en een beduidend lager energieverbruik. Een ware revolutie in dit segment. Meteen goed voor de beste energielabelwaarde op de markt: A+++20%!

De G6000 EcoFlex tekent echter niet alleen voor technisch vernuft, deze vaatwasser staat ook garant voor optimaal gebruikscomfort. Dankzij de nieuwe, nog flexibelere 3D+ besteklade vinden zelfs de meest uiteenlopende types keukengerei steeds een perfect plaatsje en dankzij de nieuwe Flex-care glashouders zijn glazen nu nog beter beschermd.

In België verkrijgbaar vanaf mei 2016

Miele G6000 EcoFlex ©Miele
Miele G6000 EcoFlex ©Miele
Miele G6000 EcoFlex ©Miele
ArtLIne Miele ©Miele
ArtLIne Miele ©Miele
Miele G6000 EcoFlex ©Miele
Miele G6000 EcoFlex ©Miele
Miele G6000 EcoFlex ©Miele
Miele G6000 EcoFlex ©Miele
ArtLIne Miele ©Miele