Miele houdt je outfit festivalproof tijdens Tomorrowland

Miele houdt je outfit festivalproof tijdens Tomorrowland

Exclusief: Miele opent Laundry Garden, een state-of-the art wassalon in Dreamville.

Vrijdag 22 juli 2016 — Heb je ook genoten van de adembenemende decors én je helemaal gegeven tijdens de onvergetelijke sets van de DJ’s? En dit alles onder een stralende hemel? Oeps, dan is jouw favoriete festival T-shirt ook klaar voor de was. Goed nieuws voor fashionata die er steeds 100% festivalproof uit willen zien: Miele opent in Dreamville de Miele Laundry Garden, een state-of-the art wassalon!

 

 

Miele staat voor absolute kwaliteit en toont dit ook tijdens Tomorrowland. In de Miele Laundry Garden installeert het bekende Duitse familiemerk wasmachines en droogkasten van de allernieuwste generatie die ervoor zorgen dat het wasgoed van de festivalgangers er stralend en vlekkeloos uitziet!

Aarzel dus niet en breng vuile was naar de Miele Laundry Garden en terwijl u geniet van het zonnetje én de muziek op de festivalweide verwennen de Miele specialisten uw wasgoed.  De Miele-app MobileControl geeft u een seintje zodra de was klaar is. Miele, net zoals Tomorrowland, is er geen betere!

De Miele Laundry Garden is geopend op donderdag 21 juli van 11u tot 20u. Op 22, 23 en 24 juli kunnen Dreamville-gasten hun kleren droppen of ophalen tussen 9u en 16u.