Nieuw van Miele op Batibouw

Dinsdag 8 december 2015 —  

Sterrenkoks schitteren al een tijdje met hun slow cooking en dankzij de vacuum-sealing drawer van Miele kook ook jij voortaan extra langzaam op lage temperatuur. Bij deze professionele (en tegelijkertijd ontspannen) manier van koken blijven bereidingen heerlijk mals en behouden ze zo goed als alle aroma’s en voedingsstoffen. Benieuwd welke topproducten Miele verder nog voorstelt op Batibouw? Hier volgt alvast een voorsmaakje

De koelkast als cool communicatiecentrum

Dankzij de vrijstaande koel-diepvriescombinaties in ‘blackboard’ edition laat je voortaan winkellijstjes, allerlei afspraken en lieve kattebelletjes in krijt achter op dé blikvanger in je keuken. Bovendien leveren deze toestellen zonder zichtbare handvaten (dankzij het Click2open systeem) superprestaties, terwijl ze met hun A+++-label bijzonder energiezuinig zijn. Extra cool: de CompactCase lades om kleine items in op te bergen, de individueel verplaatsbare FlexiLight glasplaatverlichting en de DailyFresh en de PerfectFresh functies waarmee ingrediënten langer bewaren.

Aanbevolen verkoopprijs Miele K 20.000 koelkast – Blackboard Edition:  1.549 eur (1.649 eur met PerfectFresh functie)

 

De droom(machine) van elke barista

Maar liefst 16 koffie- en 4 theevariaties: de CM7 vrijstaande koffiemachines spelen het allemaal klaar. Met One Touch for Two serveer je twee koffies tegelijkertijd en als je bezoek over de vloer krijgt, gebruik je de bijgeleverde koffie- en theekan om tot 8 koppen tegelijkertijd te zetten. Het uitneembare maalsysteem voor koffiebonen en het reinigingssysteem voor de melkleiding verzekert een optimale hygiëne. Bovendien ontkalkt de CM7500 zichzelf ‘s nachts dankzij een patroon dat een jaar dienst doet. Zowel de CM7300 als de CM7500 zijn verkrijgbaar in  obsidiaan zwart en briljant wit.

Aanbevolen verkoopprijs CM7: vanaf 1.799 eur

 

Vacuüm verwennerij

Lang was slow cooking het professionele voorrecht van topchefs, maar dankzij de vacuum-sealing drawer kan het voortaan ook in jouw keuken. Voedsel en bereidingen worden in zakken verpakt waar de lucht vervolgens uit wordt gezogen. Hierdoor blijft alles beter bewaard (met minder risico op bacteriën en uitdrogen) en compacter. Vervolgens maak je met een stoomoven van Miele alles sous-vide klaar: een bereidingsmethode waarbij vacuüm verpakte voeding bij lage temperatuur over een lange periode wordt klaargestoomd. Ideaal voor een ontspannen sfeer in de keuken met een overheerlijk én supergezond resultaat, want smaken en voedingsstoffen komen 100% tot hun recht. De vacuum-sealing drawer (EVS 6214/6114) is beschikbaar in cleansteel, obsidiaan zwart en briljant wit.

Aanbevolen verkoopprijs Miele vacuum-sealing drawer (EVS 6214/6114): 1.999eur

 

Hou (Tempo) controle

Geen enkel gerecht kan in jouw keuken nog aanbranden dankzij de nieuwe inductiekookplaten van Miele. Bij gewone kookplaten blijft de temperatuur stijgen waardoor voedsel snel aanbrandt als je even niet oplet, maar dankzij TempControl blijft de aangewezen temperatuur door middel van sensoren constant aangehouden. Kies simpelweg voor level 1 voor een constante 160° (ideaal voor eitjes, vis en diepgevroren producten), voor level 2 voor een temperatuur van 200° (voor steak) of level 3 voor 220° (voor wokgerechten en pannenkoeken). Koken werkte nooit eerder zo ontspannend.

Aanbevolen verkoopprijs Miele inductieplaat TempControl: vanaf 1.999 eur

 

 

Miele Koelkast
Miele Koelkast
Miele Koelkast
Miele CM7
Miele CM7
Miele vacuum-sealing drawer
Miele vacuum-sealing drawer
Miele vacuum-sealing drawer
Miele TempoControl
Miele TempoControl