Nieuw van Miele op Batibouw (part I): de vacuum-sealing drawer

Dinsdag 2 februari 2016 — Sterrenkoks schitteren al een tijdje met hun slow cooking en dankzij de vacuum-sealing drawer van Miele kook ook jij voortaan extra langzaam op lage temperatuur. Bij deze professionele (en tegelijkertijd ontspannen) manier van koken blijven bereidingen heerlijk mals en behouden ze zo goed als alle aroma’s en voedingsstoffen. 

Vacuüm verwennerij

Lang was slow cooking het professionele voorrecht van topchefs, maar dankzij de vacuum-sealing drawer kan het voortaan ook in jouw keuken. Voedsel en bereidingen worden in zakken verpakt waar de lucht vervolgens uit wordt gezogen. Hierdoor blijft alles beter bewaard (met minder risico op bacteriën en uitdrogen) en compacter. Vervolgens maak je met een stoomoven van Miele alles sous-vide klaar: een bereidingsmethode waarbij vacuüm verpakte voeding bij lage temperatuur over een lange periode wordt klaargestoomd. Ideaal voor een ontspannen sfeer in de keuken met een overheerlijk én supergezond resultaat, want smaken en voedingsstoffen komen 100% tot hun recht. De vacuum-sealing drawer (EVS 6214/6114) is beschikbaar in cleansteel, obsidiaan zwart en briljant wit.

Aanbevolen verkoopprijs Miele vacuum-sealing drawer (EVS 6214/6114): € 1.999,00.

 

Praktische info Batibouw

Van 25 februari 2016 tot 6 maart 2016.
Miele, Paleis 11, stand nr. 113