Ontdek de Miele-nieuwigheden op Batibouw

Donderdag 29 januari 2015 — Op 26 februari opent Batibouw de deuren en daar tekent ook Miele weer present. U ontdekt er in primeur de DGM 6800 een fantastisch nieuw toestel voor in de keuken en u ziet er ook andere topproducten in werking. Hierbij alvast een voorsmaakje:

Stomen in XXL-formaat

Tijdens Batibouw verrast Miele bezoekers iedere dag met de heerlijkste stoomtapas. David Cornelis, Product Manager Domestic Appliances built-in bij Miele: “Voor stomen moet je uiteraard bij Miele zijn. Om onze expertise verder uit te bouwen, ontwikkelden we recent de Combistoomoven XXL. Uiteraard zijn topkwaliteit en gebruiksgemak het belangrijkste en dat is nu net de grootste troef van de Miele XXL combistoomoven: een stoomoven, oven en combi-stoomoven in één apparaat met een ovenruimte van 68 liter en een brede waaier van geautomatiseerde programma's (meer dan 200). Absoluut topcomfort voor de bereiding van toprecepten, gestoomd of niet!”

Aanbevolen verkoopprijs:

DGC 6660 XXL 3.999,- euro.

 

Slimme dampkappen


Nog opmerkelijk in het Miele-keukengamma? De nieuwe dampkappen. “Die zijn door hun strakke look een lust voor het oog. Bovendien sparen deze Inbouwgroepen ook het milieu met hun ledverlichting en zeer laag energieverbruik. Wist u trouwens dat Miele ultraslimme dampkappen heeft met Con@ctivity 2.0?  Deze dampkappen communiceren met het kookvlak om zo een volledig automatische en efficiënte luchtafzuiging te realiseren? ”

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 999,- euro.


Praktische info Batibouw

Miele, Paleis 11, stand nr. 113