Op en top genieten met de Miele combi-stoomoven

Woensdag 2 december 2015 — Anniek verzamelde als tiener recepten en als drukbezette mama van twee is haar passie voor koken vandaag nog altijd even groot.

Sarah organiseerde tijdens haar kinderjaren ‘kookwedstrijdjes’ met haar zus en al die tijd is de keuken haar speeltuin gebleven.

Dat deze twee dames, beiden culinair adviseur bij Miele, samen een kookboek zouden schrijven, stond in de sterren geschreven. En dat een combi-stoomoven hun perfecte metgezel zou zijn, is eveneens logisch.

 

Eenvoudiger, intenser, gevarieerder én lekkerder: met een Miele combi-stoomoven blijven de superlatieven komen en is echt alles mogelijk. Vandaag stoom je groentjes, morgen bak je een artisanaal brood en een knapperige pizza en overmorgen experimenteer je met slow cooking.

 

De recepten van Sarah en Anniek, kookspecialistes bij Miele, zorgen daarbij voor de nodige inspiratie. Voor een dagdagelijkse hap of een feestelijk recept, maar altijd met een extra touch. Of wat dacht je van een luxeroereitje met truffel, kreeft met whiskysaus, gegrilde sardines zoals op vakantie, lasagne met de beste Italiaanse kazen of chocoladetriffle met kersen?

Smakelijk!

 

Praktische info

Aanbevolen verkoopprijs :  19,90  euro

Miele kookboek "Op en top genieten" te koop via www.miele.be

 

 

 

 

Cover NL
Cover FR
Sarah @Miele
Anniek @Miele
Combi-oven Miele
©Bramski
©Bramski
©Bramski