Voorzie jij maandagavond een Italiaans feestje?

Vrijdag 10 juni 2016 — Met Miele wordt jouw thuismatch winnen alvast een makkie! 

Pizzadip Inspired by Anniek Chiau

Ingrediënten

500 ml bereide tomatensaus
1 ongesneden brood
verse basilicum
80 g mozzarella
40 g parmezaanse kaas
100 g emmentaler kaas
Tortilla chips

Bereiding

  • Snij de bovenste korst van het brood.
  • Haal het binnenste van het brood eruit, maar overdrijf hier niet in. Zorg ervoor dat je een stevige korst overhoudt.
  • Vul het holle brood met de tomatensaus.
  • Beleg de saus met een laagje basilicumblaadjes.
  • Voeg vervolgens de parmezaanse kaas en de mozarella toe.
  • Werk af met een laag ementaler kaas.
  • Bak het geheel 20 minuten op 180°C en zet het nadien nog 10 minuten extra onder de gril (opgelet: niet hoger dan niveau 2).
  • Plaats de dip op een grote schaal en serveer met tortilla chips.
  • … en dippen maar!

Smakelijk!

 

InspiredByMiele HowTo PizzaDip V2